Reparatii placa video

Supraincalzirea duce in cele mai multe cazuri la dezlipirea placii grafice. Echipa Reparatii PC Laptop va poate ajuta cu reparatia placii video GPU si Reball in laborator propriu cu personal experimentat.


video-card

sony-vaio-artefacteSimptome Placa video defecta:

  • Laptopul porneste dar nu afiseaza imaginea
  • Laptopul porneste si nu afiseaza imagine , dar daca este conectat la un monitor extern afiseaza
  • Laptopul afiseaza dungi, linii, puncte multiple pe ecran
  • Placa video ruleaza la 8 MB, iar imaginea este profund neclara si fara culori
  • Imaginea este impartita in 4 sau in 8 pe ecran
  • Ocazional laptopul functioneaza bine, iar dupa un timp ecranul se face negru

In unele cazuri laptopul pare sa functioneze normal pana in momentul in care se incalzeste ( 15-30 minute ) sau cand este solicitat chipul grafic se incalzeste multe mai rapid, dupa carea apar simptomele afisate mai sus. Chipul grafic de cele mai multe ori se deterioreaza datorita supraincalzirii si se dezlipeste treptat. Supraincalzirea acestuia intervine in peste 90% din cazuri, din cauza unui sistem de racire defectuos sau necuratat corespunzator.


Reball placa video laptop

Operatiunea de reball constă în repararea chipului grafic, se face in conformitate cu standardele RoHS in laborator propriu cu statie de lipit cu infrarosu . In acealsi timp cu reparatia chipului grafic se face si inlocuirea pastei termoconductoare si curatarea sistemului de racire. Pretul reparatiei este de aproximativ 280 RON dar difera in functie de modelul laptopului.

Reparatia placii video beneficieaza de minim 3 luni garantie, iar durata interventiei este de circa 2 – 10 zile lucratoare.
In cazul in care clientul opteaza pentru placa video noua respectiv chipset nou, garantia interventiei va fi de 6 luni. Pretul interventiei va fi de circa 400 ron.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati 0721 049 875 (Crangasi) Program: Luni – Vineri 10:00 – 18:00 / 0765 941 097 (Dristor-Mihai Bravu) Program: Luni – Vineri 10:00 – 19:30. Echipa Reparatii PCLaptop.