Instalare Drivere

Instalarea driverelor este un proces prioritar dupa instalarea sistemului de operare. Driverele au rolul de a face conexiunea intre sistemul de operare si perifericele unui laptop/calculator. Daca una din periferice nu are driverul corect instalat aceasta nu va functiona.analytics

Ca si exemplu, dupa instalarea windows-ului in cele mai multe cazuri sunetul, placile de retea webcam etc. nu vor functiona pentru ca nu sunt recunoscute corect fara drivere. Drivere creeaza probleme atunci cand ati reinstalat sistemul de operare si nu aveti cd-ul original pe care l-ati primit odata cu achizitionarea laptopului/calculatorului. Specialistii nostri vin in sprijinul dumneavoastra si va pot identifica si instala driverele necesare. Interventia dureaza aproximativ 30 minute in functie de model si de vechime.
In cazul in care nu va descurcati cu instalarea driverelor sau intampinati probleme si nu gasiti un driver specific, ne puteti contacta pentru va usura utilizarea laptopului.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati 0721 049 875 (Crangasi) Program: Luni – Vineri 10:00 – 18:00 / 0765 941 097 (Dristor-Mihai Bravu) Program: Luni – Vineri 10:00 – 19:30. Echipa Reparatii PCLaptop.