Devirusare Laptop

In definitie virusii sunt programe care afecteaza buna functionare a sistemului de operare, culeg informatii sau blocheaza accesul la fisiere. Devirusarea unui sistem virusat este de multe ori greu de efectuat insa spacialistii Reparatii PC Laptop pot rezolva orice tip de sistem virusat datorita experientei si cunostintelor acumulate de-a lungul timpului.laptop (1)

Marjoritatea virusilor sunt daunatori sistemului dumvoastra, iar marea majoritate a acestora nu se manifesta in mod vizibil dar au ca si scop copierea infromatiei sau deschidearea de backdoors pentru a facilita accesul la informatia din calculatorul dumneavoastra (malware, spyware).
Mai sunt  si virusi care blocheaza accesul in sistemul de operare si solicita anumite sume de bani pentru a debloca sistemul.
Cum ne dam seama daca laptopul/calculatorul este virusat ??
– laptopul/calculatorul merge greu
– se deschid aleator pagini de internet nesolicitate de dumneavoastra (sunteti infectat cu spyware, virusul detine controlul asupra pc-ul, avand control total asupra oricai informatie din calculator)
– procesorul sau memoria ram este solicitata la maxim
– va este blocat accesul la anumite fisiere sau programe de baza precum task manager, control panel etc.
– atunci cand incercati sa instalati un antivirus sau orice alt tip de fisier .exe iar aceasta operatiune nu este permisa exista posiblitatea ca sistemul dumneavoastra sa fie virusat
– criptarea fisierelor de tip imagine sau orice alt tip de fisier denota faptul ca sistemul dumneavoastra a fost afectat si trebuie devirusat imediat pentru a nu risca pierderea fisierelor

Inginerii nostri va stau la dispozitie pentru Devirusare Laptop profesionala si asistenta in protejarea informatiei.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati 0721 049 875 (Crangasi) Program: Luni – Vineri 10:00 – 18:00 / 0765 941 097 (Dristor-Mihai Bravu) Program: Luni – Vineri 10:00 – 19:30. Echipa Reparatii PCLaptop.