Configurare Router

Routerul este cea mai simplu varianta de acces la internet fara cablu si de partajare a conexiuni la internet. Acesta necesita o  configurare initiala in functie de protocolul folosit de furnizorul dumneavoastra de internet.wifi


Companiile de internet aflate pe piata din Romania nu ofera asistenta pentru configurarea routerului decat daca aceste este achizitionat de la ei. Daca ati achizitionat un router separat aceastia nu va ofera support in procesul de configurare initiala. Daca aveti nevoie de ajutor in configurarea unui router wireless, Echipa Reparatii PC Laptop este specializata in domeniu si va poate ajuta indiferent de modelul router-ului. Tot odata va putem ajuta cu proiectarea de retele wireless sau cu diagnosticarea acestora indiferent de natura problemei (cablu de retea defect, placa de retea defecta, mufare cablu, testare semnal, verificare echipament wireless, testare retea si echipamente).

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati 0721 049 875 (Crangasi) Program: Luni – Vineri 10:00 – 18:00 / 0765 941 097 (Dristor-Mihai Bravu) Program: Luni – Vineri 10:00 – 19:30. Echipa Reparatii PCLaptop.


trans-pg-px3v3